011 59 07 90

Zoekresultaten

Teambuilding

Lees meer

Nelissen Verzekeringen treedt toe tot de Hillewaere Groep!

Graag brengen wij u op de hoogte van een nieuw hoofdstuk in het verhaal van Nelissen Verzekeringen. In meer dan 40 jaar tijd zijn wij samen met ons team uitgegroeid tot een referentie in de verzekeringsmarkt. Vanaf 21 maart 2022 maken we deel uit van de Hillewaere Groep, een sterke Belgische speler die reeds 20 jaar ervaring heeft in zowel verzekeringen, vastgoed als hypotheken en dit over gans Vlaanderen.

Lees meer

Risicospecialist levensverzekeringen

Als risicospecialist levensverzekeringen bij Nelissen Verzekeringen geef je deskundig verzekeringsadvies aan vrije beroepen, zelfstandigen en ondernemers. Je beheert bestaande klantenrelaties en geeft ondersteuning met de uitbouw van onze portefeuille. Met je persoonlijke aanpak en maatwerk streef je naar duurzame relaties met onze klanten.

Lees meer

Risicospecialist particulieren

Heb jij passie voor verzekeringen? Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en afwisseling in je job? Als dossierbeheerder particulieren bij Nelissen Verzekeringen geef je deskundig verzekeringsadvies aan particuliere klanten. Je beheert bestaande klantenrelaties en ondersteunt onze accountmanagers met de voorbereiding en afwerking van dossiers voor nieuwe klanten. Met je persoonlijke aanpak en maatwerk streef je naar duurzame relaties met onze klanten.

Lees meer

Ann Steegmans

Lees meer

Klantenzone

Lees meer

Vacatures

Lees meer

Search results

Lees meer

Contact

Lees meer

Home

Lees meer

Nieuws

Lees meer

Error

Lees meer

Mijn bedrijf en ik

Wij willen ondernemingen en ondernemers helpen beschermen wat ze hebben opgebouwd.

Lees meer

Bedrijfsrisico's

Lees meer

Bedrijfsmiddelen

Al uw eigendommen die u inzet voor de uitoefening van uw onderneming zoals de bedrijfsgebouwen, machines, inventaris, …

Lees meer

Brandverzekering

Uw bedrijfsgebouwen verzekeren is eerder een noodzaak dan een verplichting. De verzekering beschermt u, als eigenaar of huurder, in geval van schade aan uw gebouw en de inhoud.

Lees meer

Bedrijfsschade verzekering

Na een verzekerd schadegeval kan u misschien tijdelijk niet of slechts gedeeltelijk uw beroepsactiviteiten uitoefenen. De daling in het bedrijfsresultaat kun u verzekeren dankzij de verzekering bedrijfsschade.

Lees meer

Machinebreuk

Bedrijven zijn vaak afhankelijk van hun machines. Als die plots beschadigd raken kan dit zware financiële gevolgen hebben. De verzekering machinebreuk kan u de nodige zekerheid bieden.

Lees meer

Kredietverzekering

Met een kredietverzekering kan u zich indekken tegen de nare gevolgen van onbetaalde facturen of een klant die failliet gaat.

Lees meer

Cyberverzekering

Zo wat ieder bedrijf gebruikt het internet en computers. Daardoor is elk bedrijf een potentieel doelwit van cybercriminelen. De kosten van een cyberaanval kunnen hoog oplopen. Een goede cyberverzekering helpt u verder.

Lees meer

Bedrijfsactiviteiten

De aansprakelijkheden waaraan een bedrijf wordt blootgesteld. Ontdek hier hoe u de onderneming beschermt tegen schade aan derden.

Lees meer

BA uitbating

Soms loopt het mis bij het uitoefenen van uw bedrijfsactiviteiten en berokkent u iemand schade: klanten, andere bedrijven, enz. Als die schade te wijten is aan de fout van een werknemer van uw bedrijf of aan een fout van uzelf als zaakvoerder, moet u die schade vergoeden. U bent immers aansprakelijk. De verzekering burgerlijke aansprakelijkheid uitbating komt hier van pas.

Lees meer

BA na levering

Lees meer

BA Beroep

Lees meer

Vervoer en logistiek

Mobiliteit is essentieel voor uw onderneming. U wil dat uw vloot op wieltjes loopt. Auto’s, vrachtwagens, rijdende werktuigen,… maar ook alle transportrisico’s dienen goed verzekerd te zijn.

Lees meer

BA motorrijtuigen

Lees meer

Omnium

Lees meer

Vloten

Lees meer

Rechtsbijstand

Gerechtelijke procedures kunnen lang, ingewikkeld en duur zijn. Ontdek hier hoe u ervoor zorgt dat uw onderneming zijn rechten ten volle kan laten gelden, zonder in een financiële strop verstrikt te raken.

Lees meer

Medewerkers

Welke risico’s lopen uw werknemers? Naast de verplichte arbeidsongevallenverzekering bestaan er ook werknemersverzekeringen om hen extra te beschermen en te motiveren.

Lees meer

Mijn pensioen

Wil u tijdens uw pensioen nog een aantal dromen realiseren? Ontdek hier de verschillende interessante oplossingen om te sparen voor uw pensioen.

Lees meer

Ziekte en ongeval

Arbeidsongeschikt raken als zelfstandig ondernemer betekent in veel gevallen een financiële kater. En wat zijn de gevolgen voor uw bedrijf en uw gezin wanneer u komt te overlijden? Ontdek hier hoe u zich kan verzekeren tegen tegen de financiële gevolgen van een ongeval, bij ziekte en bij overlijden.

Lees meer

Omzetverzekering

Lees meer

Bestuurders-aansprakelijkheid

Als bestuurder of zaakvoerder van een vennootschap kan u aansprakelijk gesteld worden voor bestuursfouten, zelfs als die niet terecht zijn. Bescherm uw persoonlijk vermogen en vermijd dat u zelf moet opdraaien voor een schadeclaim. Ontdek hier de bestuurdersaansprakelijkheid.

Lees meer

Hospitalisatieverzekering

Moet u naar het ziekenhuis, dan zal uw ziekenfonds een deel van de kosten vergoeden. Maar die vergoeding is beperkt. Om te vermijden dat uw ziekenhuisopname u te duur komt te staan, doet u er goed aan een hospitalisatieverzekering af te sluiten.

Lees meer

Privé verzekeringen

Wie en wat u lief is in de privésfeer verdient de beste bescherming! Ontdek hier alle oplossingen voor u en uw gezin.

Lees meer

Mijn gezin en ik

Verzekeren is beschermen. Van Uzelf, uw dierbaren en zaken die belangrijk voor u zijn.

Lees meer

Gezin

Een ongeluk is gauw gebeurd en schuilt vaak in een klein hoekje. We helpen u bewust worden van de mogelijke gevaren zodat u uzelf en uw gezin hiertegen kunt beschermen.

Lees meer

Woning

Geef uw thuis de beste bescherming! Bescherm uw woning en inboedel tegen allerhande gevaren als brand, storm, natuurrampen, …

Lees meer

Financiële toekomst

Hoe kan u de pensioenkloof dichten? Bereid uw pensioen optimaal voor en geniet er met volle teugen van. Leg best voor onverwachte uitgaven een financiële buffer aan

Lees meer

Pensioensparen

Lees meer

Mobiliteit

Ga in alle veiligheid de baan op en begeef u zorgeloos in het verkeer.

Lees meer

Gezondheid

Ziekenhuisfacturen kunnen oplopen en voor een financiële kater zorgen.

Lees meer

Mijn patiënt en ik

U bent arts, tandarts, apotheker of dierenarts? U zorgt voor uw patiënten, wij zorgen ervoor dat u steeds goed verzekerd bent.

Lees meer

Over ons

Lees meer

Ons Team

Lees meer

Werken bij

Lees meer

Onze aanpak

Lees meer

Cybercriminaliteit

Lees meer

Disclaimer

Lees meer

Privacy policy

Lees meer

Cookie policy

Lees meer

Diefstal

Lees meer