011 59 07 90
008 NELISSEN VERZ 160421 335

ons team

Ons enthousiast team bestaat uit ervaren vakbekwame medewerkers met een passie voor het verzekeringsvak en uw zaak. Ons vak vereist een up-to-date kennis van de markt, wetgeving en verzekeringen. Permanente opleidingen van medewerkers is bij ons een must. Ons team van ervaren specialisten helpen u direct, persoonlijk en op maat. Steeds met verstand van zaken

Een sterk team

Wat ons bindt bij Nelissen Verzekeringen is onze passie en inzet om mensen en bedrijven te helpen hun risico’s beter te beheersen en zich voldoende te beschermen. Via onze collega's leren wij onze klanten beter te begrijpen, innovatie te vergroten en risico's te verminderen. Ons succes is het resultaat van teamwork.

De drang naar expertise

Met meer dan 50 jaar ervaring in verzekeringen blijven we toch inzetten op levenslang leren. Ons enthousiast team bestaat uit ervaren vakbekwame medewerkers met een passie voor het verzekeringsvak en uw zaak. We houden een open geest en werken met gedrevenheid aan innoverende oplossingen voor onze klanten.

Bij ons kunt u rekenen op:

  1. Specialisten in bedrijfsverzekeringen
  2. Deskundige en goed opgeleide adviseurs

Duidelijke en transparante oplossingen voor onze klanten: daar richten wij ons op. Dat doen we met kennis, maatwerk, innovatie en een team van specialisten.

Wanneer u schade heeft nemen we zoveel mogelijk zorgen uit handen en begeleiden het volledige proces van schademelding tot uitkering. We regelen het graag voor u!

Wij verzekeren met hart en ziel!