011 59 07 90
NELISSEN VERZ 240421 117

Over Ons

Nelissen verzekeringen, dat betekent meer dan 50 jaar geschiedenis in beschermen. In de jaren ’70 startte Jean Nelissen als onafhankelijk makelaar voor algemene verzekeringen. In 1993 nam Jurgen Nelissen de fakkel van zijn vader over. Ondertussen is Nelissen Verzekeringen uitgegroeid tot een gevestigde waarde als specialist bedrijfsverzekeringen. Met meer dan 50 jaar ervaring met verzekeringsbehoeften hebben we aangepaste producten op maat en dat betekent gemoedsrust voor u.

Onze Missie

Dé specialist bedrijfsverzekeringen .

Als verzekeringsspecialisten geven wij mensen en bedrijven de bescherming om hun ambities waar te maken. Met wortels die teruggaan tot 1970, hebben wij de expertise om zelfs voor de meest complexe risico’s passende verzekeringsoplossingen te vinden.

Met meer dan 1000 zakelijke klanten begrijpen wij de unieke risico’s van uw bedrijf. Zo kan u gerust ondernemen terwijl wij zorgen dat u en uw bedrijf bescherming genieten tegen onverwachte tegenslagen.

017 NELISSEN VERZ 160421 168

Het is onze ambitie om ondernemingen en ondernemers te helpen beschermen wat ze hebben opgebouwd

Jurgen Nelissen

Auto, brand familiale en zo…

We verloochenen onze wortels niet. We beschermen al meer dan 50 jaar ook particuliere klanten. Onze meer dan 10.000 particuliere klanten kunnen altijd rekenen op onze kennis en knowhow om hun bezittingen en hun dierbaren de beste bescherming te bieden.

BBA 05

Netwerk en samenwerking

We maken vandaag deel uit van BBA verzekeringen, een groepering van 5 onafhankelijke verzekeringsmakelaars met meer dan 90 medewerkers in Vlaanderen. Dankzij samenwerkingsakkoorden met alle belangrijke verzekeringsmaatschappijen kan B.BA exclusieve verzekeringsproducten ontwikkelen die uitsluitend toegankelijk zijn voor B.BA klanten.

Verder kunnen we bouwen op een divers professioneel netwerk. Dat netwerk zetten we voor u in waar dat nuttig kan zijn.

NELISSEN VERZ 160421 368

Onze waarden

Onze waarden geven richting aan de manier waarop we onze servicen en hoe wij met elkaar samenwerken:

  • Klantgericht
  • Professioneel
  • Respectvol
  • Betrokken
  • Positief