Particulieren

U en uw gezin verdienen de best mogelijke bescherming tegen onvoorziene tegenslagen. Daarom verzekeren wij alles wat u dierbaar is.

Uw persoonlijke bijstand

De onvoorspelbaarheid van het leven is zowel een zegen als een vloek. Om de risico‚Äüs van elke dag het hoofd te bieden, zijn er een aantal verzekeringen die u thuis, onderweg en op reis beschermen tegen onaangename verrassingen. Zo wordt u niet twee keer gestraft maar kan u integendeel snel en met een gerust gemoed de draad weer oppikken en weer ten volle van het leven genieten. 

Uw woning

Uw huis is uw waarborg voor een zorgeloze oude dag. Een investering waar u bedachtzaam en behoedzaam mee omspringt. Een goede woningverzekering is dan ook essentieel om uw levenswerk niet in rook te laten opgaan. Want een brand, een zware storm of een inbraak hoeven u niet met een financiële kater achter te laten. Wij dragen zorg voor u en uw geliefden. Door het snel en doortastend afhandelen van uw schadedossier kan u weer vol vertrouwen naar de toekomst kijken. 

Uw voertuig

Uw wagen of uw motorfiets is méér dan een gebruiksvoorwerp dat u van A naar B brengt. Het geeft u de vrijheid en de gelegenheid om de wereld te ontdekken. Uw wagen vertelt iets over uzelf. Daarom gaan wij steeds met kennis van zaken voor u op zoek naar de beste verzekering voor u en uw wagen. Dat bespaart u tijd, geld en kopzorgen. En dient er zich in de loop van uw contract een polis aan die nog beter bij u past, dan brengen we u daar onmiddellijk op de hoogte van. 

Uw toekomst

Om voor uzelf en uw naasten de toekomst grondig voor te bereiden, zijn er een aantal verzekeringen die u daar bij helpen. Want er is niets mis met een beetje vooruitziendheid, wel integendeel. Een extra appeltje voor de dorst op de dag van uw pensioen of een financieel steuntje in de rug van uw partner of uw familie bij uw overlijden, helpen niet alleen om een belangrijk hoofdstuk af te sluiten maar ook om weer ten volle te genieten van wat het leven te bieden heeft.