Ondernemingen

Zaken doen betekent soms risico’s nemen. Om uw aansprakelijkheid, uw bezittingen en uw kapitaal maximaal te vrijwaren is een verzekering op uw maat essentieel.

Uw persoonlijke bijstand en die van uw werknemers

Niets gaat boven uw gezondheid en die van uw werknemers. U steeds verzekerd weten van de juiste polis in de nasleep van een ongeval of een ziekte, is een belangrijke stap naar een spoedig herstel. Het beperkt uw persoonlijke financiële tussenkomst, verzekert de continuïteit van uw bedrijfsactiviteiten en waarborgt uw inkomen. Het bespaart u dus een pak zorgen. Want ook, of beter nét, in moeilijke tijden staan wij aan uw zijde. Zo kan u zich volledig focussen op uw welbevinden, op en naast de werkvloer. 

Uw bedrijfsgebouw(en)

Uw bedrijf is uw levenswerk. Uw tweede thuis. En dus wil u uw gebouw(en), uw machines en uw inboedel optimaal beschermen tegen schade of inbraak. Omdat elke onderneming en elke bedrijfstak op een geheel eigen wijze haar activiteiten organiseert, is een verzekering op uw schaal en op uw maat van cruciaal belang. Voor Nelissen Verzekeringen is elke klant uniek en wordt elke polis met de grootst mogelijke deskundigheid en precisie benaderd. 

Uw voertuig(en)

Uw bedrijfswagen en het wagenpark van uw onderneming zijn onmisbare schakels om aan de dagdagelijkse mobiliteitsvereisten van uw zakelijke activiteiten te voldoen. Maar de vele kilometers die u dagelijks aflegt, verhogen natuurlijk de risico‟s op schadegevallen. Daarom is een aangepaste autoverzekering die maximaal rekening houdt met de eigenheid van uw onderneming, een prima investering. Zo kan u samen met uw collega‟s en uw werknemers met een gerust gemoed de baan op. 

Uw privé vermogen

Als zaakvoerder leeft u voor uw bedrijf. Verlies echter uw eigen financiële toekomst niet uit het oog. Enkel rekenen op hetgeen u opbouwt als wettelijk pensioen is onvoldoende om, na uw 67ste verjaardag, in uw huidige levensstandaard te blijven voorzien. Daarbovenop verdient de bescherming van uw inkomen in geval van invaliditeit, ziekte of overlijden ook uw focus. Wij stellen u een combinatie pensioenopbouw/gewaarborgd inkomen/ overlijdensdekking op maat voor. Dit steeds in functie van uw persoonlijke noden n financiële mogelijkheden. Of wenst u uw werknemers op een fiscaal vriendelijke manier te belonen met een extralegaal voordeel zoals een groeps- of hospitalisatieverzekering? Haal het maximale uit uw onderneming en contacteer ons voor advies op maat.