011 59 07 90
Jurgen en Roel V2

Nelissen Verzekeringen treedt toe tot de Hillewaere Groep!

Graag brengen wij u op de hoogte van een nieuw hoofdstuk in het verhaal van Nelissen Verzekeringen. In meer dan 40 jaar tijd zijn wij samen met ons team uitgegroeid tot een referentie in de verzekeringsmarkt. Vanaf 21 maart 2022 maken we deel uit van de Hillewaere Groep, een sterke Belgische speler die reeds 20 jaar ervaring heeft in zowel verzekeringen, vastgoed als hypotheken en dit over gans Vlaanderen.

Nelissen Verzekeringen zal niet alleen deel uitmaken van de Hillewaere Groep maar tevens word ik medeaandeelhouder en actieve vennoot. Samen met de hoofdaandeelhouder, de Londense investeringsbank Rothschild & Co, en de bestaande aandeelhouders hebben we het plan om van Hillewaere Groep één van de belangrijkste spelers in de Belgische verzekeringsmarkt te maken.

Op deze manier zijn we beter gewapend om de snelle evolutie en de grote uitdagingen in de sector de baas te kunnen.

Deze samenwerking brengt voor u geen merkbare veranderingen met zich mee. Uw vertrouwde contactpersonen blijven uw aanspreekpunt op de gekende locatie. Uw polis, premie, voorwaarden en verzekeraar wijzigen niet.

Wij hebben in Hillewaere Groep een betrouwbare partner gevonden en zien de toekomst samen met u vol vertrouwen tegemoet.

Mochten er vragen zijn, staan wij voor u klaar op het vertrouwde adres.

Vriendelijke groeten

Jurgen Nelissen