011 59 07 90
BBA med dokters 3

Kent u de risico’s van uzelf en uw patiënt?

U focust op de zorg voor uw patiënt, wij zorgen voor u. Wij bieden 360° begeleiding van A tot Z, uitgelegd in mensentaal. Verzekeringsadvies, juridisch advies of fiscaal advies? Als medical heeft u nood aan een adviseur die weet wat belangrijk is en uw noden begrijpt.

Ann Michelle

Gebundelde krachten om je beter te kunnen helpen.

B.BA medical is een specialisatie van B.BA, een groepering van 5 onafhankelijke verzekeringsmakelaars met jarenlange ervaring en aanwezig over gans Vlaanderen.

Wij ontwikkelden een pakket verzekeringsoplossingen op maat van medische vrije beroepen.

Door onze samenwerking kunnen wij u exclusieve voorwaarden en zeer scherpe prijszettingen bieden zonder in te boeten aan persoonlijke service en betrokkenheid.

Wat biedt B.BA medical u?

U bent arts, tandarts, apotheker of dierenarts. Hieronder vindt u meer informatie over wat we specifiek voor u kunnen betekenen.

Startersbegeleiding voor afgestudeerden

Uw eerste stappen in het beroepsleven? Dan is onze 360°-approach iets voor u. Wij bezorgen u alle nodige info: over RIZIV-pensioenopbouw, administratie, andere verzekeringen, maar ook juridisch en fiscaal.

Lange termijn begeleiding

Een audit of begeleiding van uw verzekeringsdossier is vooral effectief en efficiënt indien deze alle verzekerings- en pensioenaspecten meeneemt, en dit doorheen alle fasen van uw leven.

Elke fase in uw leven gaat gepaard met nieuwe noden en andere risico’s.

Oplossingen op maat voor een scherpe prijs

Onze producten zijn tot stand gekomen vanuit de specifieke noden van de medische vrije beroeper. Unieke waarborgen en dekkingen voor de risico’s die u vandaag en morgen loopt.

Overzicht met online tools

U bewaart ten alle tijden het overzicht:

  • 24/7 online toegang tot uw verzekeringsdossier
  • 24/7 online toegang tot uw pensioendossier

Excellente schadebijstand

Uw onafhankelijk makelaar is uw beste verzekering in geval van schade.

  • Gespecialiseerde schaderegelaars die er zijn om UW belangen maximaal na te streven.
  • 24/7 helpdeskcentrale om alle urgenties te kunnen opvangen

Onafhankelijk advies op maat

Onafhankelijke verzekeringsbemiddeling is de basis van een degelijk advies. Wij volgen de globale verzekeringsmarkt op de voet en werken in alle onafhankelijkheid de beste oplossingen voor u uit

041 NELISSEN VERZ 160421 220

Medicals begeleiden, dat is al meer dan 15 jaar mijn specialisatie. Het leven van een zorgverlener is vaak te druk om zelf op zoek te gaan naar de beste verzekeringsoplossingen op maat. De markt afspeuren naar de beste voorwaarden: dat doen wij voor u! Met onze 360°-begeleiding adviseren wij u van A tot Z: verzekeringstechnisch, fiscaal, juridisch, … door onze jarenlange expertise zijn we van alle markten thuis. Zo kan u focussen op de zorg van uw patiënt, en wij op de zorg voor u.

Michelle Caenen - adviseur medische beroepen
Jurgen Ann Michelle

Kiezen voor de B.BA medical oplossing?

Wij hebben voor u een totaal-verzekeringsaanbod uitgewerkt. Elke fase in uw leven gaat immers gepaard met nieuwe noden en andere risico’s. Een audit of begeleiding van uw verzekeringsdossier is vooral effectief indien deze alle verzekerings- en pensioenaspecten meeneemt.

Als net afgestudeerde arts had ik geen flauw benul van welke verzekeringen ik allemaal moest aangaan. B.BA medical heeft mij doorheen deze chaos van informatie begeleid. Eender wat of wanneer: ik kan altijd bij mijn persoonlijke adviseur, Michelle, terecht met al mijn vragen, die steeds op een zeer duidelijke manier beantwoord worden.

Mijn leven als zelfstandige wordt hierdoor een stuk gemakkelijker gemaakt, waarvoor dank!

Dr. Annelies Belmans - huisarts