011 59 07 90
Pexels markus spiske 172074

Mobiliteit

Ga in alle veiligheid de baan op. Of u nu kiest voor een wagen, een motor, een camionette een elektrische fiets,… wij zorgen ervoor dat u zich zorgeloos in het verkeer kan begeven.

BA Motorrijtuigen

Veroorzaakt u een verkeersongeval met uw voertuig? Bent u in fout? En heeft iemand anders hierdoor schade of is hierdoor iets beschadigd dat niet van u is? Dan moet u voor die schade betalen. De BA motorrijtuigen is de verzekering die deze schade betaalt wanneer het zich voordoet. De Burgerrechtelijke Aansprakelijkheid Motorrijtuigen is een wettelijk verplichte verzekering voor elk motorvoertuig. Alleen met deze verzekering mag een voertuig de weg op.

Omnium

Een nieuwe of tweedehands wagen kopen is een hele investering en die wilt u zo goed mogelijk beschermen tegen schade. Een omniumverzekering is niet verplicht, maar wel sterk aan te raden. Het is een bescherming aanvullend op de burgerlijke aansprakelijkheid (= de wettelijk verplichte verzekering) voor uw eigen wagen bij brand, diefstal, glasbreuk, aanraking met dieren of natuurkrachten en andere schade.

Pechverhelping

Indien u betrokken bent bij een verkeersongeval of u heeft panne dan wenst u zo snel mogelijk terug mobiel te zijn. Een bijstandsverzekering is een bijkomende verzekering bovenop de burgerlijke aansprakelijkheid (= de wettelijk verplichte verzekering) voor hulp bij autopech of medische bijstand. Uw gewone verzekering zal u namelijk alleen bijstand bieden als u betrokken was in een ongeval, maar niet bij panne (bijvoorbeeld een lekke band, mechanisch defect,..).

Bestuurder

Een bestuurdersverzekering of waarborg is de enige formule van verzekering die u als bestuurder beschermt tegen verwondingen en zijn gevolgen door een ongeval. Als u als bestuurder in fout gesteld wordt, bent u de enige persoon die geen recht heeft op een schadeloosstelling. Behalve als u een bestuurdersverzekering of waarborg afsloot. Deze verzekering is niet verplicht maar wel sterk aan te raden.

Verkeersongevallen

Bescherm uzelf en uw gezin wanneer u gekwetst raakt als fietser, voetganger, passagier, in het openbaar vervoer, enz.

Rechtsbijstand

De rechtsbijstandsverzekering biedt u administratieve en juridische hulp na een schadegeval of een verkeersovertreding.

Deze verzekering neemt (een deel van) de gerechtskosten en het ereloon van uw advocaat voor zich. Maar eerst probeert uw rechtsbijstandsverlener natuurlijk een oplossing te vinden zonder tussenkomst van het gerecht, via een minnelijke schikking.

Een auto privé leasen

Gemoedsrust door de all-informule met altijd een splinternieuwe auto.

Lease nu particulier met Safe Lease.

Fietsverzekering

Fietsen is erg populair in ons land, bijna even populair als voetbal. Sommigen fietsen van terras tot terras, anderen gebruiken de fiets als vervoermiddel en voor velen is fietsen ook een ware sport geworden.

De populariteit van het fietsen is ook de verzekeringsmarkt niet ontgaan. Er zijn interessante formules op de markt om uw fiets te verzekeren en de risico's in te dekken.


Drone verzekering

Met een drone ziet het landschap om je heen er heel anders uit. Je ontdekt onverwacht mooie plekjes en voelt je vrij als een vogel. Maar wie met een drone vliegt, moet zich wel aan de regels houden.

Maar wat als je drone schade veroorzaakt of zelf beschadigd raakt ?

Niet gevonden wat u zoekt?

Geen zorgen, samen gaan we opzoek naar de juiste oplossing voor uwvraag.