011 59 07 90
Gezondheid

Gezondheid

Wie ooit geconfronteerd werd met een ziekenhuisopname weet dat niet alle kosten door het ziekenfonds worden terugbetaald. Ziekenhuisfacturen kunnen oplopen en voor een financiële kater zorgen. Is uw gezin al beschermd bij alle soorten ongevallen?

Ongevallen

Hebt u een ongeval tijdens het werk? Dan betaalt de arbeidsongevallenverzekeraar voor uw schade.

Maar wat als u een ongeval hebt in uw vrije tijd? Wie betaalt dan voor uw schade als u gekwetst raakt?

Een ongevallenverzekering vangt de financiële gevolgen op van een ongeval.

Hospitalisatie

Een hospitalisatieverzekering biedt u een ruime bescherming voor medische kosten bij ziekenhuisopname door ziekte, ongeval of bevalling. U kan u indekken tegen de kosten van de opname én van de voorafgaande zorg en nabehandeling.

Tandzorg

Een mooi en verzorgd gebit is belangrijk voor je gezondheid en je zelfvertrouwen. Maar het onderhoud ervan is vaak een grote hap uit je budget omdat sommige behandelingen veel kunnen kosten. De oplossing? Een tandverzekering.

Ambulante kosten

Wanneer je kampt met gezondheidsproblemen, zijn bepaalde behandelingen ambulant: dit zijn behandelingen zoals medische raadplegingen, geneesmiddelen, brilglazen of lenzen, kinesitherapie of protheses waarvoor er geen hospitalisatie nodig is, maar die wel een impact kunnen hebben op je financiële status.

U kan zich daarom met een verzekering ambulante kosten zich beschermen tegen deze onvoorzien financiële kosten.

Zware ziekten

Wanneer een zware ziekte wordt vastgesteld, gooit dit uw leven en dat van uw familie overhoop. De aanvullende verzekering zware ziekte helpt u de ziektekosten dekken en het levenscomfort van uw gezin veilig te stellen.

Niet gevonden wat u zoekt?

Geen zorgen, samen gaan we opzoek naar de juiste oplossing voor uw vraag.