011 59 07 90
Pexels tatiana syrikova 3933066

Gezin

Een ongeluk is gauw gebeurd en schuilt vaak in een klein hoekje. We helpen u bewust worden van de mogelijke gevaren zodat u uzelf en uw gezin hiertegen kunt beschermen. Wil u uw gezin beschermen voor schade aan anderen? Wist u dat er elk jaar tienduizenden ongevallen gebeuren? Achter het stuur, maar ook onderweg en bij mensen thuis. Zelfs als het lichamelijke leed nog meevalt, is de financiële kant van de zaak soms nog het pijnlijkst. Bescherm uzelf en uw gezin tegen ongevallen. Wil u met uw gezin van een rustige vakantie kunnen genieten?

BA Familiale

De familiale verzekering beschermt u , iemand uit uw huishouden of uw huisdier tegen schade veroorzaakt aan iemand anders.

Hebt u geen partner, kinderen of een huisdier ? Ook dan is het verstandig om een familiale verzekering af te sluiten !

Reisverzekering

Vertrek met een gerust gemoed op vakantie. De reisverzekering beschermt u tegen onvoorziene kosten tijdens uw vakantie, een weekend weg of andere uitstappen. Door een reisverzekering af te sluiten heeft u de zekerheid dat u goed verzekerd bent en kunt u onbezorgd van uw vakantie genieten.

Uitvaartverzekering

U bent onvergetelijk, maar niet onsterfelijk. Daarom is het een goed idee om nu al eens aan later te denken. Met een uitvaartverzekering voorkomt u (geheel of gedeeltelijk) dat uw nabestaande(n) de financiële gevolgen van uw uitvaart moeten dragen. Tevens kan het de zorg van nabestaanden uit handen nemen.

Huisdieren verzekering

Onze trouwe viervoertige vrienden die ons steeds hun onvoorwaardelijke liefde geven. De kosten voor een behandeling bij de dierenarts of in een dierenkliniek kunnen bij wat ernstigere aandoeningen of bij een ongeval echter hoog oplopen. Heel vervelend als het financieel even ongelegen komt en je bezuinigen moet op dierzorgkosten.Om deze altijd onverwacht komende kosten op te vangen is er een huisdierenverzekering.

Ongevallen verzekering

Wist u dat er elk jaar tienduizenden ongevallen gebeuren? Achter het stuur, maar ook onderweg en bij mensen thuis. Zelfs als het lichamelijke leed nog meevalt, is de financiële kant van de zaak soms nog het pijnlijkst. Om de langdurige financiële gevolgen van een ernstig ongeval met letsels op te vangen, heeft u een goede ongevallenverzekering nodig. Eén die uitgebreid dekking verleent.

Rechtsbijstand

Indien u een familiale verzekering afsluit geniet u zeker en vast een bescherming bij het veroorzaken van schade aan iemand anders. MAAR wat als iemand anders u schade berokkent? en / of er ontstaat een discussie? de tegenpartij vindt dat hij niet verantwoordelijk is voor de gelede schade? Dan zorgt de verzekering of waarborg rechtsbijstand voor juridische hulp en bijstand om een schadevergoeding te krijgen.

Niet gevonden wat u zoekt?

Geen zorgen, samen gaan we opzoek naar de juiste oplossing voor uw vraag.