011 59 07 90
NELISSEN VERZ 240421 087

Ziekte en ongeval

Ziek worden als zelfstandige? Dat staat niet in uw woordenboek. Wie niet werkt, valt immers zonder inkomen. Stel daarom uw inkomen veilig wanneer u door een ongeval of ziekte tijdelijk niet kunt werken. Stel dat er u iets zou overkomen en u valt weg uit uw gezin? Dan krijgt uw gezin te maken met een dubbel verlies: emotioneel en financieel. En wat met uw bedrijf? We kunnen u helpen de continuïteit van uw bedrijf te garanderen en uw gezin te beschermen in crisissituaties.

Ongevallen 24/7

Als zelfstandige hebt u er alle belang bij om de nodige maatregelen te treffen zodat u en uw gezin financieel beschermd zijn tegen alle mogelijke gevolgen van een ongeval: medische kosten, arbeidsongeschiktheid, blijvende invaliditeit en overlijden. De Ongevallenverzekering beschermt zelfstandigen tegen de financiële gevolgen van een ongeval waarvan ze het slachtoffer worden zowel tijdens de beroepsactiviteit als in het privéleven

Met een ongevallenverzekering, bent u na een ongeval in uw privé- of beroepsleven zeker van:

  • een overeengekomen vervangingsinkomen bij tijdelijke of blijvende arbeidsongeschiktheid;
  • een vergoeding voor uw nabestaanden in geval van overlijden: begrafeniskosten, rente voor uw partner en kinderen;
  • de terugbetaling van medische, heelkundige, farmaceutische kosten en verplegingskosten.

Gewaarborgd inkomen

Als zelfstandige kan u tijdelijk uitvallen door ongeval of ziekte. U valt dan terug op en uitkering van de sociale zekerheid. Helaas is de kans groot dat deze uitkering niet voldoende is.

Meer informatie

Omzetverzekering

Een omzetverzekering beschermt de omzet van uw bedrijf als u als zaakvoerder uitvalt door ziekte of ongeval. Het principe is eenvoudig: wordt u ziek of krijgt u een ongeval? Dan betaalt de verzekeringsmaatschappij aan uw vennootschap een bedrag dat het omzetverlies door die afwezigheid compenseert.

Lees meer

Overlijden

U geniet samen met uw gezin volop van het leven. U werkt hard en uw gezin heeft geen financiële zorgen. Maar wat als u er niet meer bent en uw inkomsten vallen weg? Hoe moet het dan verder met uw gezin? Een overlijden zorgt voor emotioneel leed. Vermijd daarnaast financiële zorgen

Met een overlijdensverzekering kunt u uw nabestaanden financiële bescherming en gemoedsrust bieden. U bepaalt zelf het kapitaal dat u wilt verzekeren, de looptijd en de begunstigden. Indien u overlijdt voor de einddatum van het contract, dan ontvangen uw begunstigden het verzekerd kapitaal.

Uw gezin kan met het uitgekeerde kapitaal niet alleen gemakkelijker de eventuele successierechten, facturen of andere onvoorziene uitgaven betalen, maar heeft ook een financieel duwtje in de rug om hun toekomst en levensstandaard veilig te stellen.

Niet gevonden wat u zoekt?

Geen zorgen, samen gaan we op zoek naar de juiste oplossing voor uw vraag.

Rekta40 recessed Neliss12

Hoe uzelf beschermen tegen ziekte, ongevallen en overlijden?

Er zijn verschillende oplossingen om uzelf en uw gezin te beschermen tegen de financiële gevolgen. Wij zorgen voor de dekking die aansluit op uw behoeften tegen optimale voorwaarden en dit op zo een vlot mogelijke manier!