011 59 07 90
Pexels elevate 1267325

Vervoer en logistiek

Mobiliteit is essentieel voor uw onderneming. U wil dat uw vloot op wieltjes loopt. Bedrijfsvoertuigen zijn vaak cruciaal voor de werking van een onderneming. Het begrip ‘bedrijfsvoertuigen’ dekt een hele lading. Of het nu om een pick-up, heftruck, vrachtwagen of personenwagen gaat: een verzekering hebt u als bedrijf nodig. De risico’s liggen voor de hand. Bent u transportondernemer? Dan dienen alle transportrisico’s goed verzekerd te zijn. Gebruikt u opleggers van derden? Dan verzekeren we uw aansprakelijkheid voor schade of verlies hiervan.

BA motorrijtuigen

Veroorzaakt een werknemer een verkeersongeval met één van uw bedrijfsvoertuigen? En is hij in fout? En heeft iemand anders hierdoor schade of is hierdoor iets beschadigd dat niet van u is? Dan moet uw bedrijf voor die schade betalen. De BA motorrijtuigen is de verzekering die deze schade betaalt wanneer het zich voordoet.

Lees meer

Omnium

Extra bescherming voor uw wagenpark kan u voorzien met een grote of kleine omnium. De burgerlijke aansprakelijkheid verzekert namelijk enkel de schade toegebracht aan derden. Via een omnium verzekert u de schade aan de eigen voertuigen.

Lees meer

Vloten

Bezit uw bedrijf meerdere bedrijfsvoertuigen dan kunnen we deze in een vlootpolis verzekeren. Bij een vlootverzekering onderhandelen we met de verzekeraars gunstige voorwaarden voor uw volledige wagenpark. Vlootverzekeringen zijn steeds maatwerk, volledig toegespitst op de noden van uw bedrijf. Wij bekijken graag voor u de mogelijkheden voor uw vloot.

Lees meer

Bijstand

Personeel met autopech, één van uw chauffeurs met pech onderweg. Een bijstandsverzekering geeft onmiddellijke hulp bij ongeval of bij pech. De bijstand kan zowel technische bijstand zijn maar ook bijstand aan personen

Het gaat om praktische hulp zoals takelen van het voertuig of het terugbrengen van een chauffeur. Ook kan er hulp verleend worden aan de aanhangwagen of de oplegger die gekoppeld is aan een voertuig. De bijstandspolis wordt op maat van uw bedrijfsvoertuigen samengesteld.

Bestuurder verzekeren

U kan uw werknemers extra beschermen wanneer zij een bedrijfsvoertuig besturen. De bestuurdersverzekering dekt de verwondingen die uw werknemer kan oplopen.

Transport verzekeringen

Bij transportverzekeringen denken veel ondernemers enkel aan vervoer met vrachtwagens en containerschepen. Maar ook uw eigen materiaal of koopwaar kan beschadigd raken tijdens het vervoer in uw bedrijfsvoertuig. En wat met de eigen goederen die u door een transporteur laat vervoeren? En de aansprakelijkheid van die transporteur bij beschadiging van uw goederen tijdens dat transport?

Lees meer

Niet gevonden wat u zocht?

geen zorgen, samen gaan we opzoek naar een volledige bescherming op maat van uw bedrijf

Pexels markus spiske 172074

Zorg dat uw mobiliteit op wieltjes loopt.

Wij gaan voor u op zoek naar de optimale voertuig- of vlootpolis, volledig op maat van uw onderneming.