011 59 07 90
Medewerkers

Hoe medewerkers correct verzekeren?

Werknemers vormen een belangrijk, zo niet het belangrijkste kapitaal van een onderneming. Welke risico’s lopen uw werknemers? Een ongeval tijdens het werk is snel gebeurd. Daarom bent u als ondernemer verplicht om een arbeidsongevallenverzekering te nemen. Naast de verplichte arbeidsongevallenverzekering bestaan er ook werknemersverzekeringen om hen extra te beschermen en te motiveren. Extralegale voordelen als een groeps- en hospitalisatieverzekering vormen een mooie aanvulling op het verloningspakket en beschermen uw werknemers in hun privésfeer. Zij zijn tegenwoordig een essentieel element om goede werknemers aan te trekken en te behouden.

Arbeidsongevallen

Ook al hecht uw bedrijf veel belang aan preventie, een ongeval op de werkvloer of onderweg van en naar het werk valt nooit helemaal uit te sluiten. In 2019 werden er 168.462 aangiften gedaan van een arbeidsongeval. Alle werkgevers zijn in België verplicht om hun personeel te beschermen via een arbeidsongevallenverzekering.

Meer informatie

Hospitalisatie verzekering

Een ziekenhuisopname kost handenvol geld. Het ziekenfonds vergoedt slechts een deel van de kosten. Een hospitalisatieverzekering aanbieden aan uw medewerkers is dan ook één van de meest gewaardeerde extralegale voordelen op de markt.

Meer informatie

Groepsverzekering

Een groepsverzekering met aanvullend pensioen is het meest gegeerde extralegaal voordeel bij werknemers.

Meer informatie

Engageer je medewerkers. Optimaliseer de lonen op een fiscaal vriendelijke manier.

Geen tijd om uit te zoeken welke personeelsverzekering u precies nodig heeft?

Ann1 3 bewerkt

Wij zorgen ervoor dat uw arbeidsongevallenpolis wordt aangepast aan hedendaagse risico’s en specifieke omstandigheden van uw bedrijf. Wenst u de lonen van uw medewerkers te optimaliseren? Wij stellen fiscaal interessante oplossingen voor. U kan meebouwen aan het pensioen van uw werknemers en hen voorzien van een hospitalisatieverzekering.

Ann Steegmans
Medewerkers op kantoor 2

De lonen van je medewerkers optimaliseren?

Engageer je medewerkers. Optimaliseer de lonen op een fiscaal vriendelijke manier via personeelsverzekeringen. Geen tijd om uit te zoeken welke personeelsverzekering u precies nodig heeft? Neem dan contact met ons en wij verzorgen het nodige advies.