011 59 07 90
Krediert3

Kredietverzekering

Maakt u zich wel eens zorgen over mogelijke wanbetalingen van één uw klanten. En wat is de impact van een mogelijk faillissement van één van hen? Voorkomen blijft beter dan genezen… Bij 25% van de faillissement zijn openstaande schulden de belangrijkste boosdoener, zo blijkt uit een studie. Om uw bedrijf te vrijwaren van een financieel fiasco is het cruciaal dat u de betaling van uw klanten tijdig opvolgt en zo ernstige cashflow-problemen vermijdt.

Een kredietverzekering dekt u in tegen onbetaalde facturen en wanbetaling. Met deze verzekering op zak bouwt u uw business veilig en vol vertrouwen verder uit, in zowel binnen- als buitenland...

Waarom een kredietverzekering?

Laattijdige betalingen door klanten kan een ernstige verstoring van uw cashflow betekenen. Zijn er veel trage betalers tussen uw klanten of dreigen sommige klanten failliet te gaan dan krijgt u zelf moeite om leveranciers of andere schuldeisers te betalen.

Een kredietverzekering biedt een handige manier om uw business – en die van uw partners – te beschermen tegen deze neerwaartse spiraal. Ze zorgt dat u kan blijven investeren en groeien, terwijl u uw werkkapitaal op een stabiel peil houdt.

Hoe werkt een kredietverzekering?

Een kredietverzekering kent 3 verschillende services:

  1. Informatie over klanten: beoordeelt de kredietwaardigheid van uw klanten.
  2. Incasso: zorgt ervoor dat uw achterstallige betalingen worden geïnd.
  3. Dekking tegen schade: vergoedt uw onbetaalde facturen.

Krediet2

Advies nodig?

Meer weten over een kredietverzekering? We nemen graag de tijd voor jou.