011 59 07 90
Pexels anamul rezwan 1087083

Bedrijfsmiddelen verzekeren?

Uw bedrijfsmiddelen verwerven kost jaren tijd en veel geld. U hebt bedrijfsgebouwen, machines, apparatuur, inhoud, computers, voorraad, enzoverder. Bescherm uw bedrijfseigendommen voor verlies, beschadiging,…

Brandverzekering

U werkt hard om uw zaak op poten te zetten. De afbetaling of huur van uw handelspand neemt een flinke hap uit het budget van uw activiteit. Ook de handelswaren in uw pand zijn aanzienlijk wat waard. Maar wat als door een brand uw bedrijfsruimte in de as wordt gelegd? Wie vergoedt dan de schade? Een goede brandverzekering neemt uw zorgen weg.

Lees verder

Diefstal

Deze optionele verzekering beschermt u tegen schade die u lijdt door diefstal, poging tot diefstal en vandalisme. Vaak worden niet enkel de gestolen goederen gedekt, maar ook de schade die ontstaat bij de diefstal.

Waardenverzekering

Ontvangt u als bedrijfsleider of zelfstandige regelmatig grote sommen contant geld? Dan is de waardenverzekering of cashverzekering een ideale aanvulling op uw brandverzekering. Deze verzekering beschermt tegen vernieling, beschadiging of verlies van waarden.

Onder waarden verstaan we onder andere sommen geld, effecten, edelstenen, enz. U kan ook de waarden uit de brandkast en kassa verzekeren. Ook wanneer onderweg op ronde bij klanten bent die u cash betalen kan het nuttig zijn een waardenverzekering af te sluiten.

In de meeste brand- en diefstalverzekeringen is verlies, diefstal of beschadiging van waarden weliswaar opgenomen, maar slechts voor een beperkt verzekerd bedrag. Een waardenverzekering kan onaangename verrassingen vermijden.

Bedrijfsschade verzekering

Na een verzekerd schadegeval kan u misschien tijdelijk niet of slechts gedeeltelijk uw beroepsactiviteiten uitoefenen. De daling in het bedrijfsresultaat kun u verzekeren dankzij de verzekering bedrijfsschade.

Lees verder

Machinebreuk

Een beschadiging aan een machine of een totaal verlies kan grote financiële gevolgen veroorzaken voor uw onderneming. Als een machine het laat afweten kan de productie stilvallen of ernstige hinder ondervinden.

Lees verder

Cyberverzekering

Meer dan de helft van de Belgische bedrijven werd vorig jaar het doelwit van cybercriminelen. Cyberaanvallen kunnen verschillende vormen aannemen, maar ze zijn allemaal even kwaadaardig. Uw online shop blokkeren, klantengegevens ontvreemden, cyberafpersing, uw netwerk lamleggen… Meer dan de helft van de cyberaanvallen in België is gericht tegen kleine en middelgrote ondernemingen, de kost van computercriminaliteit loopt in de miljarden euro’s.

Lees verder

Kredietverzekering

Maakt u zich wel eens zorgen over mogelijke wanbetalingen van één uw klanten. En wat is de impact van een mogelijk faillissement van één van hen? Een kredietverzekering dekt u in tegen onbetaalde facturen en wanbetaling. Met deze verzekering op zak bouwt u uw business veilig en vol vertrouwen verder uit, in zowel binnen- als buitenland.

Lees verder

All Risk Elektronica (ARE)

Elk bedrijf maakt gebruik van computers en elektronische machines. Denk maar aan vaste en draagbare computers, printers, servers, telefooncentrales , weeg- en meetinstrumenten, beamers, sturingssystemen in de productieomgeving, labo- en medische toestellen, enz


De verzekering alle risico's elektronica dekt mogelijke materiële schade aan of het verlies van elektrische of elektronische toestellen. Denk bijvoorbeeld aan een verkeerde handeling van een medewerker, of een kop koffie die omvalt.

Mensen denken vaak onterecht dat hun elektronische apparatuur voldoende verzekerd is door de brandverzekering.

De brandverzekering biedt niet altijd een sluitende oplossing voor alle schades aan elektronisch materiaal. De polis alle risico’s elektronica is een goede aanvulling op uw brandpolis. In de ARE-polis is uw elektrisch en elektronisch bureaumateriaal veel uitgebreider verzekerd.

Niet gevonden wat u zoekt?

Geen zorgen, samen gaan we opzoek naar de juiste oplossing voor uw vraag.

Jurgen N1

Als je kiest voor Nelissen, kies je voor gemoedsrust

Welke verzekeringsoplossingen passen het best voor uw bedrijf? Wij besparen u uren van verwarring, zorgen en stress. Wij doen de analyse van uw verzekeringspakket. Spendeer tijd aan uw zaak. Niet aan uw verzekeringen.