011 59 07 90
Rekta40 recessed Neliss12

Is uw bedrijf goed verzekerd?

Verschillende bedrijven hebben te maken met verschillende risico’s. Wat de activiteit van uw bedrijf ook is, ons ervaren team van risico- en schadespecialisten zorgt ervoor dat uw bedrijf steeds optimaal verzekerd blijft. Bij Nelissen Verzekeringen kan u zonder zorgen uw bedrijf runnen. Wij zorgen voor de rest.

Uw bedrijf en uw persoonlijke risico’s goed verzekerd?

Als ondernemer bent u trots op uw bedrijf. U werkt hard en er komen mooie uitdagingen op uw pad. Toch weet u dat u en uw bedrijf soms risico’s lopen. Risico’s die u veel geld kunnen kosten en zelfs het voortbestaan van uw bedrijf in gevaar kunnen brengen. Daar wilt u zich tegen verzekeren. Wij zorgen voor een goede bescherming van uw bedrijf en uw medewerkers, maar helpen u ook stil te staan bij de bescherming van uzelf als ondernemer.

Persoonlijke verzekeringen zijn belangrijk om uzelf als ondernemer te verzekeren. Ze beschermen u tegen persoonlijke risico's en daarmee gepaard gaande financiële consequenties. Bedrijfsverzekeringen sluit u af op naam van uw bedrijf. Ze beschermen uw onderneming tegen de risico’s van de zakelijke activiteiten en de financiële consequenties hiervan. Wij bieden oplossingen voor uw bedrijfsrisico’s én voor uw persoonlijke risico’s.

Pexels anete lusina 4792288

Doe de verzekeringscheck en breng uw risico’s in kaart

Is uw bedrijf wel goed verzekerd? Ziet u geen risico’s over het hoofd? Een doorlichting van uw verzekeringsdossier? Wij helpen u met onze kosteloze Verzekeringscheck!

DSC8569

80% van de bedrijven kunnen hun verzekeringspakket verbeteren.

Jurgen Nelissen, zaakvoerder

Risicoloos bedrijfsvoeren?

Wanneer heeft u voor het laatst uw bedrijfsverzekeringen gecheckt? Wilt u weten of u nog goed verzekerd bent? Wij helpen u met onze kosteloze Verzekeringscheck.