011 59 07 90

Contact

Advies of informatie nodig? Een schadegeval aangeven? Als u wil weten hoe wij uw verzekeringspakket kunnen optimaliseren: contacteer ons.

Heeft u een vraag? Wilt u een schade aangeven?

We horen graag wat uw noden of behoeften zijn. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u. Wij maken graag tijd voor een gesprek.

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging. Meer info in onze privacy policy
Google map

Contactgegevens

Whatsapp
Oproepen op dit nummer worden niet beantwoord. Gelieve dit nummer enkel te gebruiken voor WhatsApp-berichten.

Openingsuren

Maandag09u - 12u & 14u-17u
Dinsdag09u - 12u & 14u-17u
Woensdag09u - 12u & 14u-17u
Donderdag09u - 12u & 14u-17u
Vrijdag09u - 12u & 14u-17u
J A 1

Afspraak maken?

Boek gerust online uw afspraak. Dit kan eenvoudig en snel op een moment dat u het best past.

Veelgestelde vragen

Zijn er gewonden? Dan bent u verplicht de politie te bellen en zo snel mogelijk aangifte te doen. Is er enkel materiële schade dan volstaat het een Europees aanrijdingsformulier in te vullen. Doe dit zo precies mogelijk . Zo heeft u belangrijke informatie over de eigenaars van de betrokken voertuigen, de bestuurder en z'n verzekeringsmaatschappij en de omstandigheden van het ongeval. Noteer ook de naam en het adres van eventuele getuigen.

Om onderverzekering te vermijden raden we het u zeer aan, maar verplicht is het niet. Na renovatiewerken volstaat het kapitaal in uw brandpolis misschien niet meer. Contacteer ons, wij kijken de kapitalen in uw polis na en overlopen samen met u welke aanpassingen er dienen te gebeuren.

Rust er een hypotheek op de woning? Wees dan alert want de kredietinstelling verplicht vaak dat de woning in herbouwwaarde verzekerd wordt.

Vooraleer u een motorrijtuig in het verkeer kan brengen moet het voertuig eerst geregistreerd worden en hebt u een nummerplaat nodig. De DIV (dienst voor Inschrijvingen Voertuigen) is verantwoordelijk voor de inschrijvingen van voertuigen in België. De snelste weg om een inschrijving en nummerplaat te verkrijgen in 5 stappen:

Stap 1: Een autoverzekering afsluiten

Om uw nummerplaat te verkrijgen, moet u ook aantonen dat uw voertuig verzekerd is. Dit brengen wij voor u in orde.

Stap 2: Een ‘aanvraag tot inschrijving’ of ‘roze formulier’ verkrijgen...

De snelste manier is meestal om, op het moment van aankoop, een aanvraagformulier te vragen aan uw autodealer. Maar u kan ook een inschrijvingsformulier krijgen bij ons op kantoor, bij de autokeuring of bij de DIV.

Stap 3: Invullen van de ‘Aanvraag tot Inschrijving’

Let goed op bij het invullen. Een klein foutje zorgt vaak voor enorme vertragingen van de inschrijving. Enkele tips:

  • Schrijf alles in hoofdletters en zorg dat het goed leesbaar is
  • 1 cijfer, spatie of letter in een enkel vak
  • Gebruik alleen de voorzijde van het formulier. De DIV verwerkt het formulier automatisch en houdt geen rekening met de achterzijde.
  • Als u een tweede formulier nodig hebt voor dezelfde aanvraag, hecht u deze 2 formulieren best aan elkaar. Vergeet niet het nummer van dit tweede formulier in te vullen in het vak ‘X10’.
  • Vergeet niet het formulier in het voorziene veld te handtekenen

Stap 4: Bezorg ons het ingevulde formulier

Wij kunnen via een online applicatie voor de meeste voertuigen de inschrijving in orde brengen. Bepaalde voertuigen (taxi’s, tweedehands motors, oldtimers …) kunnen niet online ingeschreven worden. Deze moeten we dan per post aan de DIV bezorgen.

Stap 5: ontvangst van de nummerplaat

De postbode zal u de nummerplaat en het inschrijvingsbewijs bezorgen. De kostprijs bedraagt hiervoor momenteel €30 en moet aan hem betaald worden. U krijgt ook uw inschrijvingsbewijs in tweevoud. Eén voor in het voertuig en één voor bij u thuis. De originele nummerplaat dient u aan de achterzijde van het voertuig te bevestigen. U laat een extra nummerplaat maken om aan de voorzijde van de wagen te hangen.